Fõtt tojásos, sajtos csiga
sponsored links
Hozzávalók kb. 25 darabhoz:
- 1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tészta
a töltelékhez:
- 10 dkg tömlõs sajt
- 4 tojás
- 1 csipet só
- 1 evõkanál liszt
- 5 dkg reszelt sajt (füstölt és trappista vegyesen)
- 1 tojást enyhén felvertem, a többit keményre fõztem, megpucoltam, nagy lyukú reszelõn lereszeltem.
- A töltelék hozzávalóit alaposan elkevertem.
- A tésztát kitekertem, egyenletesen megkentem a tojásos-sajtos keverékkel, és a hosszabbik oldala mentén szorosan felcsavartam.
- 1-1,5 cm-es szeletekre vágtam, mindet sütõpapírral bélelt tepsire sorakoztattam.
- Elõmelegített, 180 fokos sütõben kb. 20 perc alatt készre sütöttem.
A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin januári számában is.