Fûszeres sült oldalas
sponsored links
Ezidáig azonos módon készített sült oldalast készítettem most kicsit másként egyik napilapban látott recept és kép hatására!
Elkészítése: Húst megmostam és feldaraboltam.Páchoz valókat összekevertem és kenõtoll segítségével lekentem a húsdarabokat amit tálba pakoltam . Vöröshagymát megpucoltam felkarikáztam és a húsra tettem majd összekevertem letakartam és hûtõbe tettem 2 órára. ( Ha egy egész éjszakára pakoljuk hûtõbe az sem baj). Sütõzacskóba borítottam a húst lezártam és elõmelegített sütõben 180 fokon sütöttem 1 órát ezután óvatosan zacskóból tepsibe öntöttem és még 1/2 órát hagytam pirulni.Nagyon finom!( Nem váltja fel a régi receptemet de érdemes volt kipróbálni mert így választhatok:-)
Jó étvágyat !