Füstös lecsó

2014-07-25

sponsored links


Normál üzemben márciustól októberig rendszeresen, különben alkalmanként - havonta legalább egyszer - használjuk a "nyári konyhát": a party grillt. Alufóliával minden alkalommal kibéleljük, erre kerül a faszén vagy a fa. Így másnap könnyû kitisztítani, az alufóliával együtt kidobható a maradék hamu.

Most bográcsos lecsó készült, a fa tüzelés miatt füstösen.

Szalonnakockákat kiolvasztottam, majd a kisült zsíron megfonnyasztottam a felszeletelt hagymát.
Karikára vágott paprika,

és a héjától forró vízben megfosztott, felszelelt paradicsom 2:1 arányban került a hagymára.

Só és pirospaprika, valamint egy szál felszeletelt csípõs kolbász hozzáadásával kezdõdött ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2014/07/fus...

sponsored links

Keres?s