Francia húspástétom

2017-02-23

sponsored links

Nagyszerű ünnepi fogás.

Francia húspástétom

Hozzávalók: 50 dkg darált bárány és borjúhús vegyesen, 30 dkg libamáj (vagy csirkemáj), 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor metélőhagyma (friss vagy szárított is lehet), 1 marék menta, 1 csomag leveles tészta, 6 tojás, 2 evőkanál ..., 1 teáskanál ... mag, 1 teáskanál morzsolt kakukkfű, só, bors, olívaolaj.

Elkészítése: A darált húshoz hozzáadjuk a kockára vágott májat, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és a metélőhagymát. Hozzáteszünk még 2 tojást, a tejfölt, a mozsárban összetört koriandert, az őrölt borsot, kevés ...


Folytatás a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2017/02/23/franci...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok