Focaccia

2015-01-17

sponsored links


Nagyon szeretjük a focacciát. Próbáltam már többféleképpen, csak simán sóval, borssal, aztán csak rozmaringgal, de ez a gazdagabb verzió jött be a legjobban. Ugyan ez egy kenyérfajta, de én magában szoktam sütni vacsorára. Nagyon gyorsan megvan. A "feltét" természetesen ízlés dolga. Az alapja pizzatészta, igazából annyiban különbözik, hogy ezt vastagabbra sütik, illetve nincs rajta a paradicsomos szósz. Ez kenyér.

A recept Limarától származik, mivel úgy tökéletes, ahogy van, ezért kár lenne bármit változtatni rajta. Na jó, én a tésztába is szoktam aszalt paradicsomot tenni.

Hozzávalók
50 dkg liszt
1,5 tk só
3 ek oliva olaj
3 dl víz ...

Folytats a blogon ... zsuzsiafazekban.blogspot.com/2015/01/...

sponsored links

Keres?s