Fehérborban párolt, aszalt áfonyás vadnyúlcomb

2015-02-10

sponsored links

343

A múltkoriban pácoltam be vadnyúl alkatrészeket, de mivel túl sok lett volna akkor - így két darabot lefagyasztottunk, amelyek most porondra kerültek.

Azt már korábban eldöntöttem, hogy az áfonya lesz a vezetõ íz, mely mellé még a birsalma is nagyon illett - úgyhogy a koncepció így elindult. Annyit azért még finomítottam a combokon, hogy még a szalonna és a fokhagyma mellé szurkáltam újabb fokhagymákat, majd a húsokat egy zsírral megkent öntöttvas edénybe raktam be. A birsalmát kimagoztam, majd négybe vágtam - és a combok mellé pakoltam mindet. Aszalt áfonyát szórtam a húsok tetejére, és nem fukarkodtam - azt szerettem volna, hogy igazi erdei íz legyen a végeredmény.

Érkeznek a fûszerek: ...


Folytats a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2015/02/10/fehe...

sponsored links

Keres?s