Fasírt...

2014-12-18

sponsored links



Úgy vagyok a fasírttal, ahogy öregszem annál jobban és többször kívánom és szeretem.
Fiatal koromban valahogy nem érdekelt, kicsit nehéz is volt a gyomromnak, legtöbbször elkerültem és nem ettem.
Mostanában rám jön időnként a fasírtevési roham, újabban elég sűrűn, ezért mindig kell lennie a fagyasztóban darálthúsnak, ami egyébként is egy jolly-joker hús nálunk, mert levesnek, töltött karalábénak, töltött paprikának, káposztába, millió ételbe felhasználható évszaktól függetlenül.
És most a fasírtnak, amit tegnap krumplikörettel és savanyúsággal ettünk, ma meg a maradékot zöldborsó főzelék mellé feltétként...
... és ha még mindig marad, akkor szendvicsként estére, két szelet kenyér között uborka karikákkal a tetején. Imádom.

Tényleg csak a nagyon kezdő háziasszonyok kedvéért - meg a gyerekeimnek - írom ide a készítési módját, amúgyis mindenkinek van egy tuti receptje, na az enyém ez:
 
Fasírt

1/2 kg darált hús ...

Folytatás a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2014/12/fasirt...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok