Fahéjas-narancsos füstölt csülök

2015-04-09

sponsored links


Õ volt a húsvéti sonkánk.

A Jamie magazin most megjelent elsõ számában olvastam az ötletet, hogy a sós, füstölt csülök mellé fõzés közben tegyünk fahéjrudat és narancshéjat, és nem tudtam tõle szabadulni, mennyire jó lehet a sós íz mellé az édeskés-fûszeres.

Eszméletlen jó lett...

Semmi túlzás, semmi harsányság, a hagyományos-klasszikus füstölt, sós íz mellett nagyon halványan ott egy nagyon harmonikus, cseppet sem tolakodó plusz. Fantasztikus!

A fõzõlé egy részében tojást fõztem, a többi részét több adagban lefagyasztottam késõbbi felhasználásra.

A színes dekorációért köszönet ügyes kezû és türelmes öcsémnek :-)

Fahéjas-narancsos füstölt csülök

Elkészítési idõ: 3 óra + hûtés

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... www.chefviki.hu/2015/04/fahejas-naran...

sponsored links

Keres?s