Ezt ettem ma 2017. március 13. hétfõ

2017-03-18

sponsored links


Egy 21 napos böjti kihívás keretében a következõ napokban megosztom, hogy mit eszem egész nap.
Az elsõ 7 nap teljes nyers, a második 7 nap turmix, illetve szûrt lé, utána pedig ismét 7 nap nyers étrend jön.




Reggelire zöld turmix (1/2 grapefruit, 2 alma, 2 marék spenót, kevés víz, ezt összeturmixoltam, és a tálba tettem még banánt, gojibogyót, chia magot, kivit, aszalt szilvát. Jól összekevertem (miután lefotóztam) és állni hagytam egy félórát. Aztán jól megettem.
Napközben nem tudtam ebédelni, mert dolgoztam, ezért ebédre ettem két banánt.

Délután (ez volt az igazi ebéd) édesburgonyás diógolyót ettem retekcsírával, paprikával és céklás savanyúkáposzta salátával.



Egy darabka édesburgonyát meghámoztam, apró darabokra vágtam, és egy marék (kb 5 dkg) dióval együtt bedobtam az aprítógépbe. Tettem hozzá egy csipetnyi ételízesítõt (Vali ez a Mici nénis cucc tényleg nagyon finom!!!! fantasztikus lett tõle ez a kis fasírt :) ) Szóval a buri és a dió az ételízesítõvel összeaprítódott... nem túl apróra, épp hogy formázható legyen. Ebbõl kis golyókat formáztam egy tányérra, amire elõzõleg kiborítottam egy marék retekcsírát. A tetejére ment egy kis kockára vágott kápia paprika. A savanyú káposztát kicsit összevágtam (nem mostam ki, jó annak a jó savanyú leve), és ráreszeltem egy kisebb céklát. Ami a képen látszik gyorsan elfogyott, még egy ekkora adagot ettem meg.



kb 2 órával késõbb fogtam két céklát és egy almát, lenyomtam a gyümölcscentrifugán, és megittam a levét.



Egész nap elfogyott másfél liter víz


Folytats a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2017/03/ezt...

sponsored links

Keres?s