Expressz szilvás gombóc - burgonya nélkül

2014-09-19

sponsored links

expressz szilvás gombóc

Ez a recept visszaadta az elveszett hitemet... Imádom! Teljes szívvel ajánlom minden olyan kétbalkezes gombócgyártónak, mint én vagyok! :)

Hiszem, és tudom, hogy mindenki jó valamiben. És azt is, hogy valamiben nem. Ahelyett, hogy hosszú listát írnék arról, miben vagyok jó :-D elárulom, hogy miben nem. Hát a gombócgyártásban. Tény, hogy nem fektettem bele õrülten sok energiát. Csak egyszer. De az elég volt. Én ott és akkor megfogadtam, hogy nem leszek gombócgyártó kisiparos. Juszt se. Bármennyire is szeretem, bármennyire is szereti a család, nem. Szégyen ide, szégyen oda, bolti gombóc-faló brigád vagyunk. Ez van. :)

Nekem azok a fránya gombócok egytõl egyig szétnyíltak, sõt várható volt, mert össze se tudtam "ragasztani" õket. Mindezek fejében még kemény is lett. És akkor ott a fél délelõttöm, ami ráment. Kell nekem ennyi stressz? Dehogy! Ez meg itt amúgy is a gyors, egyszerû, finom ételek blogja, vagy valami ilyesmi. :) Hát elhoztam nektek ezt. Ami talán az én fejemben is megszületett volna hosszú egy idõ múlva. De nem vártam meg, helyette szembesétált velem a recept egy gasztro csoportban, tehát örök hálám és köszönetem kísérje Editet. Nem fogok ...

Folytats a blogon ... hahopihe.cafeblog.hu/2014/09/19/expre...

sponsored links

Keres?s