Esküvõ

2018-07-15

sponsored links

Férjhez ment a második lányunk. A meghívóra és közös életükhöz a következõ bibliai igeverseket választották: 
"Jobban boldogul kettõ, mint egy: Fáradozásuknak szép eredménye van. Mert ha elesnek, az egyik fölemeli a társát." (Prédikátor 4.9-10)
Nagyon boldogok vagyunk. Végre elkészültek az esküvõi fotók.
 Gondoltam, megmutatok néhányat. A fiatalok akarták állni a költségeket, és sok szempontból számomra rendhagyó módon ünnepeltek. Nem készültek mûtermi fotók, sõt a páros képeket a Hármashatár-hegyen, teljesen egyszerû környezetben készítették. 

Nem is illett volna hozzájuk egy kastély, vagy botanikus kert háttérnek. Hétköznapi bokrok között sétáltak, a föld itt-ott cserepes volt a lábuk alatt.

Távolban Budapest látképe. Semmi póz, semmi mesterkéltség. 
Vacsorára kerti mulatságot terveztek grillezéssel, salátákkal, házi szörpökkel, sörrel, borral, házi pálinkával, pogácsával. A bodzaszörpöt én készítettem. 
A fiatalok által készített bárpult raklapból.

Húsok, zöldségek a parázson.
A sütik még dobozban.


Csak egy kis zsúrtorta volt a felvágáshoz (elsõ kép), de kitûnõ cupcake-keket és nászajándékba készített macaronokat ehettünk.
A férj református lelkipásztor, a vendégek jelentõs része a gyülekezeteikbõl jött. Jó volt látni, hogy  milyen kulturáltan szórakoztak. Senki nem volt ittas közülük, pedig tisztán itták a bort.:) 
Este megnéztük a gyerekkori képeikbõl készített videot, és a fiatalok táncoltak egy jót. Éjfélkor hot-doggal ütötték el az éhségüket. 
Kicsit féltem, hogy mi lesz velem 10 óra után, bírom-e a gyûrõdést. Igen, hajnalig fenn tudtam maradni. Kár volt aggódni, hiszen annyiszor megtapasztaltam már, hogy Isten pontosan annyi erõt ad, amennyire szükség van. 
"Mindenre van erõm a Krisztusban, aki megerõsít engem." (Filippi 4.13)

Folytats a blogon ... korsocska.blogspot.com/2018/07/eskuvo...

sponsored links

Keres?s