Erdei gombákkal párolt, sült vadnyúl combok pirított polenta párnácskákkal

2017-05-10

sponsored links

IMG 4399

Hozzávalók:

  • 2 első és 2 hátsó vadnyúl comb
  • szalonna
  • ...
  • erdei gombák ( vargánya,sárga gévagomba, pereszke, tuskógomba,csiperke,érdes nyelű tinorú )
  • ...
  • kakukkfű
  • só és bors
  • száraz rozé

A combokat csíkokra vágott szalonnákkal és fokhagymákkal tűzdelem meg, majd az öntöttvas edényem aljára pakolom mindet. A combokra még dobálok szalonnát, fokhagymát, jöhetnek a fűszerek és öntök alájuk egy kevés rozét. A húsokra rádobálom az illatos erdei gombákat, majd az edényt le is fedem, aztán az ...


Folytatás a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2017/05/10/erde...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok