Epermousse & pisztáciás joconde minitorták

2015-07-10

sponsored links


Még a Mogador desszertem ihlette ezt a minitortát: szerettem volna valamilyen más ízkombinációval is kipróbálni a Mogador desszertnél bevált formát. A minitorták alapja ismét hajszálvékony joconde-alapú "piskótatekercs" lett, ezúttal azonban a mandulalisztet finomra õrölt pisztáciára cseréltem a joconde-nál, és eperlekvárral tekertem fel. Erre az alapra került egy réteg vaníliás epermousse és eperzselé. Szerintem eper helyett málnával is isteni lesz!

A fotózásnál használt gyönyörû halványlila kerámiatálért ismét köszönet Lantos Judit keramikusnak!

Ez a poszt egy kicsit rendhagyó: a fotók nagy többségét ezúttal Karsai-Diamant Lívia készítette (fotós oldala a Photoszíntézis), és nemcsak a süti, hanem én is szerepelek rajtuk :) Lívi, itt is nagyon köszönöm a szuper hangulatú, sütizéssel egybekötött fotózást!

Hozzávalók 3 minitortához:
Pisztáciás joconde (Desszert.Neked alapreceptjébõl kiindulva):
- 57 g finomra õrölt sótlan pisztácia
- 16 g porcukor ...

Folytats a blogon ... www.pralineparadicsom.hu/2015/07/eper...

sponsored links

Keres?s