Egyben sült harcsa

2013-04-24

sponsored links

Nagyon szeretjük a harcsapaprikást, ezért vettünk egy nagy darab harcsát. Azt mondták a piacon, hogy filé, de otthon rájöttünk, hogy nem egészen! :P

Így kisütöttük egészben, ami nem lett olyan finom, mintha paprikást fõztünk volna belõle, de azért jó volt! :)

harcsa.jpgA recept:

  • 1 kg bõrös harcsa
  • 1 kk
  • 1 fej fokhagyma - gerezdekre szedve, felkarikázva
  • 1 kk kacsazsír

A harcsát bevagdossuk, sóval bedörzsöljük és fokhagymával tûzdeljük.
Egy alufóliát kacsazsírral bekenünk, és belecsomagoljuk a halat.

Sütõpapírral bélelt tepsibe tesszük, és elõmelegített sütõben 200 fokon 30 perc alatt megsütjük.

Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2013/04/24/sult_ha...

sponsored links

Keres?s