Egy 92 éves hölgy élettanácsai mindenkinek!?

2017-03-13

sponsored links

Dona Maria Jilo 92 éves, szeretetre méltó hölgy? ?






Minden reggel 8-órára felöltözik, elkészíti a frizuráját, visszafogottan kisminkeli magát, pedig már nagyon gyengén lát.


Nem sajnálja magára az idõt, tudja melyek a fiatalság receptjei? 







?Minden nap, egy ajándék, és amint kinyitom a szemem, jön egy új nap, velem, és a boldog emlékekkel, amelyeket már az életemben átéltem. Az öregség, olyan, mint egy bankszámla: amit betettünk a számlára, azokra tudunk visszaemlékezni?.


Fiatalság receptje 10 pontban Maria-tól:


Ne gondolj olyan számokra, amelyek nem léteznek. Az életkorra, a súlyra és a magasságra gondolok, hagyd meg az orvosoknak, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzanak.


Csak a vidám emberekkel tartsd a kapcsolatot. A pesszimista emberek, akik nincsenek kibékülve a világgal, csak lehúznak téged.


A tanulást ne hagyd abba! Tanulj a számítógépekrõl, a kertészkedésrõl, akármirõl, ami érdekel, ne hagyd, hogy az agyad ellustuljon.


Minden apróságot értékelj, örülj mindennek, aminek csak lehet!


Kacagj minél többet, minél gyakrabban és minél hangosabban!


Amikor sírni szeretnél: tartsd magad, szenvedj és haladj tovább! Az egyetlen, aki melletted lesz egész életedben, az te magad vagy! Addig élj, amíg életben vagy!


Vedd körül magad olyasmivel, amit szeretsz. Legyen az a család, vagy állatok, a hobbid, virágok, bármi. A te otthonod a te menedéked, ne hagyd el.


Vigyázz az egészségedre. Ha jól vagy, vigyázz magadra. Ha gyenge az egészséged, erõsítsd fel. Ha nem tudsz magadtól felerõsödni, keress szakorvost, kérj segítséget.


Ne menj oda, ahol bûnösnek érzed magad. Menj bármerre is, de oda ne, ahol hibáztatás vár.


Mond el a szeretteidnek, hogy mennyire szereted õket és minél több idõt tölts velük.



?Tehát a tanácsom az, hogy sok öröm és boldogság kerüljön az emlékeinkbe és mellesleg köszönjük meg azoknak, akik ezekhez az emlékekhez hozzájárultak?.




Forrás: sunnymask.com



Folytats a blogon ... klarisszafalatozoja.cafeblog.hu/2017/...

sponsored links

Keres?s