Darált húsos-zöldséges batyu

2011-11-10

sponsored links


A Lidl egy jó hely. Fõleg, ha párommal megyek vásárolni, aki szereti a hasát és szeret engem, és mindenfélét belecsempész a kosárba, amit én nem is veszek észre, csak miután megvette nekem. Nem tudom, hogy csinálja.
Az egyik ilyen bevásárlás alkalmával egy receptes könyvet kaptam, a címe Gyors ételek. Rafinált változatosság minden napra. Nagyon jó kis könyv, ránézésre az egészet megfõzném. Nah jó, csak a recepteket, de a lényeg, hogy nagyon tetszetõs ételeket tartalmaz.
Elsõnek párom választott, és persze miért ne, darált húsos receptet, ráadásul marhából. De az ígéret szép szó, meg hát meg kellett hálálni a könyvet. Következzen tehát a részemrõl fenntartásokkal fogadott, ám kellemes csalódást okozó, páromnak nagyon ízlõ étel kicsit módosítva:

Megpucoltam egy vörös hagymát (eredetiben mogyoróhagyma) és egy gerezd fokhagymát, felapróztam és megdinszteltem olajon. Ez után beletettem 200 g darált marhahusit, és majdnem készre pirítottam. Itt egy kicsit eltértem a recepttõl,mert sóztam, borsoztam, és utána pirítottam készre, míg a könyvben az ízesítés az utolsó lépés a raguban. Tehát miközben készült a husi, egy nagyobb ...

Folytats a blogon ... mivanlina.blogspot.com/2011/11/daralt...

sponsored links

Keres?s