CUKOR - ÉS GLUTÉNMENTES CSOKIS SZELET
sponsored links
Ilyen csokis szeletet életemben elõször készítettem, és mint mindig a fiúkon teszteltem. Kegyetlenül õszinték, így ha valamire azt mondják, hogy finom, akkor az tényleg ízlik nekik. Ilyen ez a cukormentes süti is. Nem recept alapján készítettem. Elõvettem pár hozzávalót, amit otthon találtam, és kevertem, sütöttem. Ez a finom desszert lett a végeredmény.
All rights reserved (c) 2017.
Hozzávalók:
Tésztához:
? 1 nagy bögre zabliszt
? 1 nagy bögre kókuszliszt
? 4 db tojás
? 100 g kókuszzsír
? 4 ek eritrit
? 1 nagy bögre tej (kókusztej)
? fél bögre víz
? 1 csipet só
Csoki krémhez:
? 1 tábla 80%-os étcsokoládé
? 3-4 ek eritrit
? 200 g dió darálva
? 1 ek vanília aroma
? 1 ek rum aroma
? 1 dl tej
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, és egy kivajazott tepsibe öntjük, majd elõmelegített sütõben addig sütjük, amíg a teteje megpirul.
A csokit egy kis lábosban felmelegítjük, és hozzáadjuk a krém további hozzávalóit.
Miután a tészta megsült, a diós, csokis krémet a tetejére kenjük, és a tepsit hûvös helyre tesszük, és hagyjuk kihûlni. Ha a tészta kihûlt, és a csoki a tetején megdermedt, lehet szeletelni, és tálalni.
All rights reserved (c) 2017.
Jó étvágyat!
-KockacZukor-