Csángó gulyás

2017-01-09

sponsored links


 Laktató, tartalmas leves, mi nagyon szeretjük.

 Hozzávalók (4személyre): 40 dkg savanyú káposzta, 30 dkg sertéscomb, 1 hagyma, 4 evõkanál rizs, 2 cikk fokhagyma, 2 evõkanál paprikakrém, 2 dl tejföl, 1 teáskanál pirospaprika, 1 mokkáskanál õrölt kömény, olaj, só.


 Elkészítése: A finomra vágott hagymát olajon üvegesre sütjük. Rátesszük a kockára vágott húst, kevergetve fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paprikakrémet, megszórjuk a pirospaprikával, a köménnyel. Beletesszük a csíkokra vágott káposztát, felöntjük vízzel, félpuhára fõzzük, sóval ízesítjük. Beletesszük a rizst, készre fõzzük, majd a tejfölt kevés levessel simára kavarva, az ételbe  öntjük.


Folytats a blogon ... sarokkonyha.blogspot.com/2017/01/csan...

sponsored links

Keres?s