Csõben sült tejfölös, sajtos karfiol
sponsored links
Csõben sült tejfölös, sajtos karfiol
Egyszerû, gyors, finom étel. Vegetáriánusok is ehetik.
1 db karfiol 1 ek vaj 2 dl tejföl 1 db tojás 10 dkg trappista sajt prézli só õrölt fekete bors 0,5 db csípõs hegyes paprika
Elkészítés:
A megmosott karfiolt rózsáira szedem, sós vízben elõfõzöm.
A tejfölt összekeverem a tojással. A sajtot lereszelem.
Egy kivajazott tepsiben lerakom a karfiolt, meglocsolom a tejföllel, megszórom a sajttal és a prézlivel.
180 C fokra elõmelegített sütõben 25 percig sütöm, majd meggrillezem.
Tálaláskor reszelek rá még sajtot, s vágok rá hegyes paprikát.
Egyszerû, gyors, finom étel. Vegetáriánusok is ehetik.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A megmosott karfiolt rózsáira szedem, sós vízben elõfõzöm.
A tejfölt összekeverem a tojással. A sajtot lereszelem.
Egy kivajazott tepsiben lerakom a karfiolt, meglocsolom a tejföllel, megszórom a sajttal és a prézlivel.
180 C fokra elõmelegített sütõben 25 percig sütöm, majd meggrillezem.
Tálaláskor reszelek rá még sajtot, s vágok rá hegyes paprikát.