Csokis minitorta sütés nélkül (paleo)

2017-05-11

sponsored links



Az itt található epres rebarbarás pohárkrémnél írtam, hogy a morzsából érdemes dupla adagot készíteni, mert fagyasztható és csak szoba hőmérsékleten ki kell olvasztani, hogy újra használhassuk. Nagyon jól működik sütés nélküli torták alapjaként. Szóval én most csak előszedtem a morzsát, de itt is leírom, hogy készítettem. Az anyaghányadból 4 nyolc centis vagy 1 tizennyolc centis torta készíthető.

Hozzávalók: 

a morzsához:
2,5 dkg ...
2,5 dkg őrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
2,5 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény  kókuszolaj

a torta alaphoz:
a fent leírt morzsa (egy teáskanálnyit félretéve a díszítéshez)
5 dkg folyékony kókuszolaj

a krémhez: ...

Folytatás a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok