Csicseriborsós- halas ragu

2017-02-17

sponsored links

Egy remek fogás a spanyol konyhából.

Csicseriborsós- halas ragu

Hozzávalók: 40 dkg konzerv csicseriborsó, 50 dkg friss vagy fagyasztott spenót, 1 babérlevél, 2 cikk fokhagyma, 2 fej hagyma, 1 evõkanál spanyol paprika, 2 hámozott paradicsom, 15 dkg tõkehal filé 1 evõkanál liszt, apróra vágott petrezselyemzöld ízlés szerint, olaj.

Elkészítése: A hagymákat meghámozzuk, és apróra vágjuk. A spenótot megmossuk és darabokra tépkedjük. A tõkehalat szintén darabokra vágjuk. Egy edényben olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a hagymákat, hozzáadjuk a paradicsomot apró kockára vágva, a fûszerpaprikát és a lisztet. Elkeverjük, és egy percig fõzzük. Ezután hozzáadjuk a halat, a babérlevelet, és hideg vízzel felöntjük.  Megsózzuk és kb. 15 percig fõzzük, a vége felé belerakjuk a spenótot és a csicseriborsót is. Ízlés szerint utánasózunk ha kell.

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2017/02/17/csicse...

sponsored links

Keres?s