Csicseriborsós-brokkolis egytál és food styling

2014-05-28

sponsored links

blogra

Újra food styling, végre! Néhány napja ennek a két szónak a bûvöletében élek és egész múlt héten ezzel kapcsolatos impulzusok értek. Korábban készült már beszámoló a blogra arról az ételfotós workshopról, amin részt vehettem, több alkalommal. Zitával (Pasztellbarokk) most kitûztük a következõ ételfotó és food styling workshop idõpontját és már tervezzük a témát is. Ilyenkor szorgosan fotózok, majd elemzünk és jegyzetelek, utána pedig nincs más hátra, mint a gyakorlás... Ez nem mindig könnyû, amikor 2 pici gyerek van körülöttem (az egyik 3 éves, a másik pedig 4 hónapos). Ha végre alkalmam nyílik rá, a nagyobbik, B. rettentõen élvezi, mikor részt vehet egy-egy remekmû elkészítésében. Ez a fotó egy csicseriborsós egytálétel fotózásakor készült, werknek talán túlzás lenne nevezni, de akár az is lehetne. :)

A következõ workshopról készül majd egy kis bejegyzés is a blogra, nagyjából 2 hét múlva. (A korábbi workshopos képeimet itt tudjátok megnézni a Facebookon.)

A csicseriborsós egytál, amit most megosztok veletek, zöldségekkel keverve fõételként is tálalható. Brokkolival vagy ...

Folytats a blogon ... wannabechef.cafeblog.hu/2014/05/28/cs...

sponsored links

Keres?s