Cseresznyés egres krémleves (paleo)

2017-06-22

sponsored links




Az itt található Egres krémlevesbõl jött az ötlet, hogy mi lenne, ha cseresznyével is megvariálnám. A végeredmény még finomabb, hûsítõ finomság lett.

GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest isHa a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatokHa pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide


Hozzávalók:

25 dkg egres
25 dkg magozott cseresznye
6 dl házi kókusztej (recept itt)
5 dkg eritrit
2 cm vaníliarúd

Az alaposan megmosott, végein lecsipkedett egrest a többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Felöntjük kókusztejjel a maximum jelig majd, a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. A magok miatt én még át is szûrtem. Ennyi... Behûtve a legfinomabb.


A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s