Citromfüves húsgombóc

2014-06-20

sponsored links


Hozzávalók: 50 dkg csirkemell vagy maradék sült csirkehús, 2 szál zöldhagyma, fél csokor petrezselyemzöld, kb. 6-7 citromfű levél, 1 tojás, só, frissen őrölt bors. A mártogatóshoz: 2,5-3 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, 2 szál zöldhagyma, 1 teáskanál mustár, só, frissen őrölt bors. A hempergetéshez zsemlemorzsa, a sütéshez olaj, a díszítéshez citromfű.

Elkészítése: A húst ledaráljuk és jól összegyúrjuk a megtisztított és nagyon apróra vágott zöldhagymával, a megmosott, apróra vágott zöldpetrezselyemmel és citromfűvel, majd a tojást is hozzáadjuk, végül pedig a sóval és a borssal ízesítjük. A masszából diónyi gombócokat formázunk, amiket ...

Folytatás a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok