Bárányvelõs tojásfelfújt

2017-04-12

sponsored links


Hozzávalók 4 személyre: 6 tojás, 20-25 dkg bárány agyvelõ, 5 dkg ..., 50 ml fõzõtejszín, 25 g ..., 1 teáskanál étkezési keményítõ, só, bors, ecet, 1 kötés medvehagyma, vaj és zsemlemorzsa a tepsihez.

Elkészítése: Az agyvelõt megtisztítjuk, 1 órán át hideg vízben tartjuk, majd enyhén sós, ecetes vízben, lassú tûzön 10 percig fõzzük. Leszûrjük, kicsit hûlni hagyjuk, majd  kisebb darabokba vágjuk. A tojásokat keverõtálba törjük, sózzuk, borsózzuk és kézi mixerrel habosra verjük. A keményítõt elkavarjuk a tejszínnel és a ...


Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2017/04/ba...

sponsored links

Keres?s