Brassói

2014-01-24

sponsored links

DSC_2980s

Én gyerekkoromban nagyon válogatós voltam. Szegény anyukám megtett, amit tudott, de nem volt egyszerû. Volt, amikor szigorral, késõbb engedményekkel próbált velem némi ételt megetetni, az óvodában meg nem egyszer szó szerint tömtek (persze ettõl végképp nem lett kedvem enni). Például volt idõ, amikor szinte egyáltalán nem ettem húst, egyáltalán nem hiányzott. Így, amikor anyukám brassóit készített, én csak a krumplit ettem ki belõle, a többit meg átpasszoltam apukám tányérjára :)

Persze, mikor nagy lettem, már nem zavart az ételben a petrezselyem, sõt, a hús se, nagyon megszerettem :) Bár a sertéshús még mindig ritkábban kerül az asztalomra, jobban szeretem a csirkét, így a most következõ, gyerekkoromat eszembe juttató fogás is csirkecomb-filébõl készült.

Brassói aprópecsenye csirkébõl

Hozzávalók 2 fõre:

90 dkg egész csirkecomb, vagy 50 dkg csirkecomb-filé ...

Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/201...

sponsored links

Keres?s