Bonduelle inspirációk

2018-03-14

sponsored links

Meg kell mondjam, hogy kifejezetten megörültem ezeknek az új Bonduelle konzerveknek! A tartalom valójában semmi extra: a legtöbbet használt 3 hüvelyes lett a fõszereplõ. Kukoricát, csicseriborsót és babot is rengeteget teszek különbözõ ételekbe. És elég gyakran elõfordul, hogy a nagy konzervek egyszerûen túl soknak bizonyulnak. Ezek most viszont igazi 1 adagos méretûek, egyszemélyes salátákhoz találták ki õket. 



Ezúttal már a nyarat próbáltam egy picit megidézni ezzel a színpompás salátámmal, amiben a fõszereplõ a kukorica volt, és mellé került avokádó, paradicsom, paprika, uborka és olajbogyó. Olívaolajjal, citromlével locsoltam meg. Egy kis só, bors és szárított zöldfûszer keverék is került rá. 

Ha nem lett volna mellé sülthús, akkor még egy kis fetát is szórtam volna rá, és teljes értékû vacsora lett volna így. 



Folytats a blogon ... https://agifoz.blogspot.com/2018/03/b...

sponsored links

Keres?s