Bodza szuflé, eperöntet

2014-05-26

sponsored links

2014.majus.25 197.JPG

 A múlt héten csütörtökön újra meghívást kaptam az M1 Család-barát magazinjába, ahol egy bodzás desszertet készítettem el az élő adás során. Megpróbáltam olyan receptet bemutatni, ami kicsit eltér a szokványos felhasználási módoktól (krémdesszert, palacsinta tésztában sült bodzavirág, dzsem, szörp, stb.), így egy bodza szufléra esett a választásom, bodzavirágos eperöntettel. A stúdiókörülményekre való tekintettel nem kényes, liszttel készült, hanem gríz alapú felfújtat sütöttem, ami tökéletesen sikerült. Mivel megígértem, és már többen hiányoltátok azóta, most itt van a recept is:

 

Bodza szuflé eperöntettel

Hozzávalók:

A bodzasziruphoz:

1 kg cukor

1 liter víz

1 citrom felkarikázva

6-8 tányér bodzavirág ...


Folytatás a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/05/26/bo...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok