Barbie torta készítése

2013-02-01

sponsored links

Krausz Julianna tortája a 2011-es versenyből

Ez a kisfilm annyira részletesen, kidolgozottan mutatja be, hogyan készül a Barbie torta, hogy aki esetleg nem érti az angol szövegeket, semmitről sem marad le, a filmből remekül követhető minden egyes lépés.

Amire figyelni kell, az az, hogy a fondant gyorsan keményedik, így a szoknya rész készítésénél határozottan, viszonylag gyorsan dolgozzuk, hogy legyen időnk szépen elrendezni a fodrokat, hajlatokat.
Amennyiben nincs profi virágkiszúrónk, illetve az alsó fodrokhoz speciális kiszúrónk, készíthetünk mi is. Papírra megrajzolhatod a kívánt mintát, óvatosan, szépen kivágod, és a mintát ráteszed a kinyújtott fondantra, a papírsablonodat egy fogpiszkálóval finomat körberajzolod, majd kivágod. Mehet is a tortára a dísz. Persze a profi kiszúró formáknak az az előnye, hogy egy pillanat alatt kész a díszítés, a papírsablonnal pedig kicsit tovább tart az elkészítés. Viszont bármilyen mintát készíthetsz.

Ebben a másik kisfilmben egy teljesen más elkészítést tekinthettek meg. Eleve már az alap, szoknya rész is máshogyan, több ...

Folytatás a blogon ... tortadiszites.blogspot.com/2013/02/ba...

sponsored links

Keresés
Gasztroblogok