Bakonyi sertéskaraj

2014-08-16

sponsored links


Nincs a nokedliszaggatásnál ótvar, mocsokabb meló a konyhában szerintem, ezért hiába szeretem nagyon  a nevezett eledelt, eddig inkább kihagytam az életembõl. Azonban most találtam egy nagyon egyszerû receptet Mautner Zsófi szakácskönyvében, ezért már nem visszatartó erõ, ha ezt a köretet kívánja meg a kinézett finomság.  A bakonyi sertéskaraj nagy kedvencem, de még nem próbálkoztam vele itthon, ezért nagyon megörültem, amikor  a Nõk Lapjában találtam egy könnyen elkészíthetõ leírást róla, és már csak nevetni tudtam azon, hogy nokedli a köret. Bátran nekiálltam, és büszkén jelenthetem, hogy nagyon finom lett! 

Bakonyi sertéskaraj

Hozzávalók:
Húshoz:
 - 80 dkg sertéskaraj egyben
- só, bors
- 2 ek mangalicazsír
- 2 fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... gasztrobarath.blogspot.com/2014/08/ba...

sponsored links

Keres?s