Bagel

2014-01-14

sponsored links

IMG_7691

Mostanában mindenhol Bagel receptekkel találkoztam. Fene se értette, mit esznek ezen annyira, így arra adtam a fejem, hogy kipróbálom. Tetszett a formája, bár a lyuk értelmét nem láttam ott a közepén, de biztos van funkciója (és azért mondom, hogy biztos, mert tényleg). ;) Szórtam mindennel, amit találtam. Kisült, kóstoltam, beleszerettem és mindenkit megértettem azon nyomban! :D

Nagyon finom, számomra akár magában, akár szendvics formájában is.A helyzet az, hogy számítasz egyfajta zsemle ízre, de nem azt kapod. És ahogy készíted ez nyilvánvalóvá válik, hogy nem "hagyományos" íze lesz, de mégsem tudod elképzelni milyen.

A cukros vízben való elõfõzés után már sejted, hogy kap egy édes bevonatot..és milyen finom bevonatot...  :)

60 dkg finomliszt

3 g só

2  dkg nádcukor

1 tk étolaj

1 dkg vaj ...

Folytats a blogon ... nassolonaplopo.cafeblog.hu/2014/01/14...

sponsored links

Keres?s