Baba- és gyerekbarát hely: Sigil Galéria és Kávézó

2018-05-07

sponsored links

Újabb baba- és gyerekbarát helyet szeretnék bemutatni nektek: a nagymarosi Sigil Galéria és Kávézót.


Múlt hét végén spontán kirándulást szerveztünk, a Dunakanyarban kötöttünk ki. Jártunk Szobon, Zebegényben és Nagymaroson is. Utolsó állomásunkon egy kávézóba szerettünk volna betérni, de késõn érkeztünk, már nem volt nyitva.

Egy rövidke dunaparti sétát követõen végül a Sigil Kávézóban ültünk le. Akárhányszor jártunk eddig Nagymaroson, mindig elmentünk mellette, de ez volt az elsõ alkalom, hogy egyáltalán benéztünk az udvarára. Nagyon tetszett amit láttunk! Hangulatos terasz, árnyas udvar és ami a lényeg: rengeteg játék mindenfelé.


Dorottya egybõl birtokba vette a csúszdát, a labdákat, a dömpert, a kismotort... Szóval mindent ami a keze ügyébe esett. Nehéz volt megmaradnia egy játéknál, hiszen folyamatosan másik került a szeme elé és persze mindent ki kellett próbálnia.


Különféle korú gyerekek voltak velünk egy idõben ott, mindenki megtalálta a számára megfelelõ szórakoztató eszközt. A mûanyag játékoktól kezdve a homokozón át a trambulinokig mindenféle kincs fellelhetõ a Sigil Kávézó udvarán.


És ez csak az udvar! Bár a jó idõ miatt a belsõ térben senki nem volt, a mosdót muszáj volt felkeresnem és menet közben láttam, hogy bent is zsúfolásig tele van egy nagy polc különbözõ játékokkal. Így hát rossz idõ esetén is bátran keressétek fel a helyet akkor is ha gyerekkel vagytok!


A mosdó is igazán bababarát: pelenkázóval, fertõtlenítõ spray-vel, wc szûkítõvel felszerelt, tágas, kényelmesen el lehet férni benne.


Amíg a gyerekek a hatalma diófák alatt játszanak, a felnõttek kényelembe helyezhetik magukat a napozóágyakon vagy a teraszon. Finom kávékat, teákat, különféle frissítõket, süteményeket fogyaszthatunk.


Nagyon kedvesen fogadtak minket. Azonnal láttuk, éreztük, hogy szívesen látják a kisgyerekes családokat, fontos, hogy mindenki jól érezze magát náluk.


A hely nevébõl adódóan nemcsak kávézóként, hanem galériaként is üzemel, kiállításoknak, zenei rendezvényeknek és különféle kulturális eseményeknek ad otthont. Ezen kívül akár kisebb családi rendezvényekre is bérbevehetõ.

Elõször jártunk a Sigil Galéria és Kávézóban, de biztos hogy nem utoljára. Nagyon tetszett amit tapasztaltunk, és ami számunkra lényeges, Dorottya is azonnal feloldódott és jól érezte magát.


Sigil Galéria és Kávézó
2626 Nagymaros
Váci út 21. (bejárat a Magyar utca felõl)
+36 (20) 493 4707



Csatlakozzatok a Baba- és gyerekbarát helyek csoporthoz a Facebook-on, olvassátok mások ajánlásait és osszátok meg a sajátotokat! 




Folytats a blogon ... kicsibors.blogspot.com/2018/05/baba-e...

sponsored links

Keres?s