Bárány kofta egyiptomi paradicsomsalátával

2015-06-26

sponsored links


Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg bárányhús, 2 evőkanál olvasztott vaj, 1 hagyma, 5 cikk fokhagyma, 1 evőkanál sűrített paradicsom, 1/2 teáskanál őrölt csilipaprika, 1/2 teáskanál őrölt romai kömény, 1/2citrom leve és reszelt héja, só, bors, 1 csokor petrezselyemzöld és menta vegyesen, kevés olaj a formázáshoz;
 a paradicsomsalátához: 35 dkg paradicsom, 1 citrom, 1 csokor petrezselyemzöld, 4-5 cikk fokhagyma, 2 evőkanál olívaolaj, ecet, só.

Elkészítése: A bárányhúst kétszer ledaráljuk, hozzáadjuk a vajat, a csilipaprikát, a köményt, ízlés szerint borst, a sűrített paradicsomot, jól összegyúrjuk, lefedjük és legalább 2 órára hűtőbe tesszük. A hagymákat megpucoljuk, a zöldeket megmossuk, apróra vágjuk őket, majd hozzákeverjük a húshoz. Beletesszük ...

Folytatás a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2015/06/ba...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok