Azért készítek ezt azt most már magamnak...

2017-12-12

sponsored links

... hiába, a kívánalmak jönnek ahogy kezdek erõre kapni.
Napjaim amúgy nyugisan telnek, tornázom rendszeresen, olvasok sokat, az állatkáimat gondozom, ma például kiporszívóztam az egész házat, közben persze a járókeretemre támaszkodva, mert máshogy még nem megy, sokszor hideget eszem, olykor fõzök is, ha megkívánok valamit, tegnap kocsonyát fõztem 3 tányérral, mert már nem bírtam tovább, persze kifárasztanak ezek a munkálatok, mindegyik után pár órát feküdnöm kell, majd ha kipihentem magam akkor megint felkelek és teszek-veszek, például itt ülök a gépnél és nézem ki mit süt-fõz.
Persze sokmindent készen veszek épp, mert még nem tudok ilyesmit készíteni, például édességeket, szerencse, hogy már házhoz lehet rendelni a bevásárlást, épp ma hozták meg a nagybevásárlásomat, már a karácsonyi fõzögetésekre készülve, zöldségek, húsok, sajtok, italok, ilyesmik.
/nem beszélve a fürdõszobai cuccokról/
Süteményeket készen veszünk majd, bejglit, zserbót, moszkauert, sós-köményes házmesterstanglit, pogácsát, mert az még túl nagy falat lenne nekem megsütni, a halászlét is rendeljük, egyedül a rántott pontyot és a köreteket fogjuk elkészíteni itthon a lányaimmal. A krumplisalátát bevállalom simán, panírozást és sütést még nem.
A karácsonyi napokban végtelenül egyszerû ételek lesznek, amiket a lányok fognak összedobni, direkt semmi különlegesre nem készülünk, csak olyat fogunk enni, amit mindegyikünk nagyon szeret és egyszerûen készíthetõ.
Hát így éldegélek fizikailag egyre erõsebben "öregnéneházikójában".


Mutatom miket készítettem ill. ettem/vettem készen az elmúlt idõszakban:




 Kocsonya 3 tányér

Készen vett libatepertõ





 Sült pulykaszárnytõ kifilézve rizzsel



 


Salátafõzelék jó fokhagymásan




Hurka-kolbász sütve
/hidegen is nagyon szeretem/




 Készen vett profiterol
/isteni volt/


Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2017/12/azert-...

sponsored links

Keres?s