Aszalt barackos fasírtgolyók

2014-02-21

sponsored links


Sőt... Még baracklekvárt is tettem bele...

Katánál azon nyomban kiszúrtam ezeket a helyes kis golyókat, teljesen a mi szájízünk szerint való a gyümölcs-hús páros.

S mivel ott és akkor nem kaptam aszalt szilvát, így került bele sárgabarack, a felbontott üveg baracklekvár aztán már adta magát :-) Persze nem sokat, de még inkább kidomborította a gyümölcs édességét.

Kedvünk szerint formálhatunk belőlük apró golyókat avagy a megszokott tenyérnyi fasírtokat, esetleg rudat, és a köret is szabadon választható mellé, mi teljesen hagyományos franciasalátával ettük - hidegen.

Aszalt barackos fasírtgolyók

Elkészítési idő: 45 perc

Hozzávalók kb. 35-40 kétharapásnyi golyóhoz:
  • 50 dkg darált hús (nálam most sertés) ...

Folytatás a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2014/02/asza...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok