Aratók babgulyása

2014-08-23

sponsored links


Ha van lehetõségünk a szabadban, bográcsban fõzni, aratási idõtõl függetlenül bármikor elkészíthetjük ezt a finom erdélyi ételt. Fehér babbal, füstölt csülökkel és tárkonnyal készül, persze kerül bele egy kis paradicsom, paprika, fokhagyma is, végül pedig burgonya és csipetke. Ízlés szerint lehet hígabbra vagy sûrûbbre, enyhébbre vagy csípõsebbre fõzni, kinek-kinek kedve szerint. Csak ajánlani tudom, finom, tartalmas étel, persze nem maradhat el mellõle a finom fehér kenyér sem. A recept a Kifõztük Magazin augusztusi számában is megjelent, sok sikert hozzá!

Hozzávalók 8-10 személyre:
  • 6 evõkanál olaj
  • 3 vöröshagyma
  • õrölt pirospaprika
  • 1-1,2 kg füstölt csülök
  • 50 dkg fehér szárazbab
  • 3 paradicsom ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2014/08/aratok-ba...

sponsored links

Keres?s