sponsored links

Arancello - olasz narancslikőr

2013-01-24

sponsored links

YI5M2397.jpg

 A karácsony előtt készített narancslekvároknak már híre-hamva sem maradt, és a nyári készletek is erősen megfogyatkoztak, ezért újra nekiálltam a "befőzésnek". Most kényelmesebben ment a munka, nem terhelt az ünnepi készülődés, így készült egy kis narancslikőr és szirupos narancshéj is - most minden süteménybe ezt használom, nagyon élvezem. Négy kiló narancsból három, a képen látható üvegnyi lekvár, két és fél üveg narancshéj, és másfél liter likőr jött ki. A receptek is hamarosan felkerülnek a blogra - azért szoktam le arról, hogy egy bejegyzésben több receptet írjak le, mert ezek utólagos megtalálása időnként nekem is gondot okozott, és bízom benne, hogy ez a módszer egyértelműbbé teszi majd a keresést.

 Hozzávalók:

5 bio narancs héja

7 deci Kalinka vodka

1,2 liter víz ...


Folytatás a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2013/01/24/ar...

sponsored links

Keresés








Gasztroblogok