Almás-diós szelet

2010-09-19

sponsored links

Hozzávalók: 30dkg rétesliszt, 1kg alma, 5db tojás, 20dkg vaj, 30dkg porcukor, 10dkg dióbél, 1 csomag sütõpor, õrölt fahéj.



Elkészítése: a vajat, a porcukrot és a tojássárgákat egy tálba tesszük és habosra keverjük, majd hozzáadjuk a réteslisztet, a sütõport és a tojások fehérjébõl vert kemény habot. A masszát egy közepes méretû tepsibe öntjük, tetejére dióbél darabokat és kimagozott, vékonyra vágott almacikkeket szórunk, majd elõmelegített sütõben 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Kihûlés után, tetejét fahéjjal meghintve tálaljuk.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s