Akcióvadász ? mit vegyek a héten?

2017-10-04

sponsored links



Új sorozatot terveztem a blogon, az Akcióvadászt.

Nagyjából át szoktam nézni a boltok akciós újságjait, mert én is nagy akcióvadász vagyok, de mégis többször tapasztaltam azt, hogy más ajánlotta, hogy ezt vagy azt vett, én meg észre sem vettem. Ebbõl jött a gondolat, hogy mivel úgyis végignézem, készítek én is hetente egy 10-és listát azokról, amiket valami miatt megakadt a szemem. Vagy mert kipróbáltam és ízlett vagy mert kedvezményes árú vagy csak azért, mert még nem kóstoltam/próbáltam, de kíváncsi vagyok rá. Nyilvánvalóan itt is az élelmiszerek-konyha témakörben fognak mozogni a dolgok, de ki tudja, lehet, hogy lesz néha egy-két kakukktojás is?

És ha úgy tûnik, hogy érdekel titeket, akkor heti sorozat lesz belõle (ha el nem felejtem majd megírni? ?csodálatos? a memóriák mostanában :))

Mivel az élelmiszerláncok általában csütörtöktõl kezdik az akciókat, szerdán fog megjelenni a bejegyzés róla. 

Kezdjük is az e hetit!



Auchan: Saga tea ? viszonylag olcsó és szerintem finom is, az almásat és a szilvásat szeretem belõle.



Auchan: Happy Frucht bab ? nálam szokott otthon lenni szinte mindig konzerv bab, van, hogy csak úgy  megeszem vagy vegyített pl. tésztasalátához.



Lidl: Beef Jerky ? na, ilyet még sosem kóstoltam és el nem tudom képzelni, milyen íze lehet, de érdekelne.



Lidl: Jelly Beans ? a cukrokat nem annyira szeretem, de a Jelly Beansbõl vannak baromi jó ízûek. Ennek az ára is bõven jó a szokásos árához képest.



Aldi: Maxi King ? imádom és most olcsóbb is.



Aldi: Obst Riegel ? errõl már írtam, hogy mennyire finom, azt hiszem, feltankolok most is belõle pár dobozzal.



Aldi: gránátalma ? ezzel úgy vagyok, hogy egy szezonban veszek kb egyszer, aztán mivel összefröcskölök vele mindent, utána egy darabig nem jön vele haza. Mivel a tavalyi ilyen élményeim már elhalványultak, lehet, hogy beszerzem az idei adagomat belõle.



Tesco: laskagomba ? nemrég tudtam meg ? hogy imádom, jobban, mint a csiperkét és egész jó áron van.



Tesco: tigris vekni ? aki még nem kóstolta, az egy szuper dolgot hagyott ki, a borsosat imádom, a legjobb sima tea vajjal! ?



Tesco: surimi ? ezt csak megkóstolnám, mert érdekel, hogy milyen, sushiban ettem idáig csak kis darabkákat belõle.









Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl!






Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/10/04/akci...

sponsored links

Keres?s