Ajánlás az Autoimmun Protokoll szerinti receptjeimhez

2018-07-17

sponsored links

Akit az Autoimmun Protokoll Terry Wahls-féle változata érdekel, annak figyelmébe ajánlom a https://paleovital.hu/?cat=346 linket, ahol jelenleg 325 aip-os recept található.

Kérem, hogy csak olyan olvassa, aki ismeri az elméletet és nem várja el tõlem, hogy receptenként kiírjam, hogy mit szabad vagy mit nem.

A receptek egy része már az aip szellemében íródott, másik része viszont korábbi paleos receptjeim átiratai. Ez az oka annak, hogy a kép nincs mindig teljes összhangban az aip-os változattal. Az is elõfordul, hogy tévedek. A tévedés jogát a blogom indulásának kezdetétõl fenntartom. Lehet szólni tévedés miatt “csomagolt” tapintatos stílusban és én a “lektorálást” meg fogom köszönni és a helyreigazítás meg fog történni.

Kérlek benneteket, hogy vegyétek figyelembe, hogy én Terry Wahls elveit vettem alapul. Találtok is https://paleovital.hu/?cat=347 Autoimmun Protokoll Elmélet címszó alatt általam képviselt támpontokat. A hazai tanácsadók különféle Wahls-tól eltérõ meglátásait a receptjeimben nem követem!!!

Részemrõl változatlan a segítõ szándék! Hajrá, gyógyuljatok!

Megjegyzem, hogy én is autoimmun Hashimotos vagyok, csak nem tartottam soha életemben mereven semmiféle irányzatot. A pajzsmirigyem nulláról 75%-ra visszaépült, …, s akik régen ismernek azok tudják, hogy bár sok-sok eredményem van, de még mindig vannak elvarratlan szálak a betegségemmel kapcsolatban …


Folytats a blogon ... https://paleovital.hu/?p=37312

sponsored links

Keres?s