A legextrémebb fõzõs videók

2017-08-14

sponsored links

extrém fõzõs videók



Szerintem aki kicsit is szeret fõzni, sõt, fõzni nem is, de enni igen, az szokott fõzõs mûsorokat nézni a tv-ben. Mert ott olyan egyszerûnek tûnik az egész, ráadásul annyira ínycsiklandóak tudnak lenni a képsorok, hogy megindul az ember nyálelválasztása.

Természetesen a gasztrobloggerek is igyekeznek ezeket a videókat házi körülmények között ?leutánozni? és az egyre jobb kameráknak, világításnak köszönhetõen vannak tényleg kitûnõ minõségûek is. (Én egyelõre még nem próbálkoztam ilyennel.)

És vannak, akik nem annyira a tv-mûsorokra akarnak hasonlítani, hanem az extremitásukkal valami teljesen egyedit akarnak létrehozni. Hát, azt hiszem, sikerült ? Nézzük az én kedvenceimet! 



Babakonyha újratöltve. Felhívom a figyelmet a miniatûr eszközökre, ezeket még most is megirigylem ?




Hogyan nézess a férfiakkal is fõzõmûsort? Hát így! Szerencsére a stratégiailag fontos pontokon mindig felbukkan egy-egy zöldség, miegymás? Szerintem miegirigyelte Jamie Olivertõl a pucér szakács titulust.




Õ az abszolút kedvencem! Muszáj röhögni rajta! Bejön egy cuki csajszi és konkrétan végighörgi a receptet ? Imádom ?








Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?




Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/08/14/a-le...

sponsored links

Keres?s