A kis csintalan-csalafinta

2014-05-14

sponsored links

csokoládés- mentás-epres palacsinta1

Mit szólnátok egy kis édességhez? Ennek tényleg nem lehet ellenállni, a kis csintalan, csalafinta...
Elmondom a titkát, hogyan csináld, könnyű és különleges, és akár reggelire, vacsorára vagy fő étkezés után, bármikor fogyasztható. Mindenkinek ajánlom, és azoknak is, akik szeretnek hagyományos és újszerű ötleteket kipróbálni a konyhájukban. Szóval nem csalás, nem ámítás, mind a tíz ujjadat megnyalod utána, olyan isteni finom...:) és persze a látványnak sem utolsó...

Mentás-csokoládés/epres palacsinta

Hozzávalók:

15 dkg liszt

1 tojás

kb. 4 dl tej - itt most nem kell hozzá buborékos ásványvíz vagy szódavíz, csak tej

csipetnyi só ...

Folytatás a blogon ... klarisszafalatozoja.cafeblog.hu/2014/...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok