89. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban - GasztroBlogok.hu

489. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban

2017-02-14

sponsored links

A kínai baijiu (magyarosan pajcsiu) cirokból vagy rizsbõl készült párlat, amivel nemrég találkoztam elsõként Ulric Nijs mesterkurzusán a Buddha-Barban. Nem mondom, hogy elsõre nem volt szükség minden nyitottságomra az intenzív, hol kanalas gyógyszerre, hol szójaszószra emlékeztetõ ízek feldolgozásához, de pl. a tölgyfahordóban érlelt vagy a rózsával ízesített változat kifejezetten könnyen fogyasztható volt. Koktélok terén pedig abszolút izgalmas dolgokat lehet belõlük kihozni, személyes kedvencem az elképesztõ frissességû uborkás Cucumber Crush volt.

baijiu buddha-bar ulric nijs yingtao julep nuwa campari cucumber crush cointreau guizhou elixir paul matthew moutai luxardo chinese negroni negroni julep oriole bar


Folytats a blogon ... koktelblog.reblog.hu/489-baijiu-meste...

sponsored links

Keres?s