012 kedvencei - GasztroBlogok.hu

2012 kedvencei

2012-12-31

sponsored links


Összegyûjtöttem a 2012-es év hónapjainak kedvenceit. Ez nem jelenti azt, hogy statisztikailag ezek voltak a legnépszerûbb receptek, inkább azt, hogy számomra melyek voltak a legkedvesebbek vagy legfinomabbak.

Az már világos, hogy ebben az évben az édességek taroltak és sokkal több édes recept került ki a blogomra. Noha sok sós ételt is fõztem/sütöttem a konyhámban, valahogy az édesekrõl több fotó készült és nagyobb kedvvel kerültek ki a blogra. Talán nagyobb is a kihívás bennük, amikor egy édességet kell vegánosítani... ami nem könnyû. Voltak kudarcok is, amikor a vegánosítás nem sikerült túl jól és dolgoznom kell még a recepten, hogy tökéletes legyen.

A sok recept mellett hálás vagyok nektek, kedves olvasók, kezdõk vagy profik a konyhában, a gasztronómia/egészséges táplálkozás/vegetáriánus/vegán konyha iránt érdeklõdök, ugyanis nélkületek ez a blog nem lenne az, ami... egy kis vegetáriánus paradicsom, receptgyûjtemény, ahova érdemes mindig visszajárni újdonságokért. Kívánom nektek a legjobbakat az új évre, teljen egészségben, bõségben, finom ételekben, új ízekben és felfedezésekben! Találkozunk 2013-ban!

És akkor lássuk a kedvenceket 2012-ben...

Január

Egyértelmû kedvenc a kakaós csokis diós keksz, viszont nagyon szeretem a shakshukát is (paradicsomszószban sült tojás), amely kiváló gyors ebéd vagy vacsora lehet ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/zizikalandjai...

sponsored links

Keres?s