011-ben irány a Balkán - Szerbia, Koszovó és Albánia, ahogyan még sosem láttad õket! - GasztroBlogok.hu

2011-ben irány a Balkán - Szerbia, Koszovó és Albánia, ahogyan még sosem láttad õket!

2010-12-30

sponsored links

 

 

2011. október 20-26. közt kerül megrendezésre a BALKÁNTURISZT autós rali- és buszos kalandtúra a Csáki Tibor vezette BeerTeam és Pétery Szabolcs szervezésében. A tájékozódási ralik világában, 2011-ben egy új irányvonalat céloztak meg, eszerint Magyarország egyik legnagyobb gasztronómiai egyesülete, a Lucullus BT és az Extrém Szakács, Turóczi Gábor önálló gasztrobuszt indít az úton, amelyre szeretettel várja az érdeklõdõket.

Az út Magyarország után Szerbiába, Koszovóba, Albániába és Montenegróba vezet, és ?nem a turistaösvényen?, hanem a hamisítatlan, igazi, ?Kusturicás? balkáni tájakon. A résztvevõk autentikus forrásból kóstolhatják meg az igazi szerb csevapot, az albán ?bergsollét garnitúrával?, valamint láthatják a Bill Clinton avenue-t Koszovóban. A hab a tortára Albániában kerül fel, Enver Hodzsa paranoiás bunkertucatjainak egyikén, ahol az Extrém Szakács ismét Paprikás Csirkét fõz ? a magyar kultúra tiszteletére.

 Ha kíváncsi vagy Szerbiára, Koszovóra és Albániára, ahogyan még sosem láttad
õket ? akkor a BALKÁNTURISZT-on a helyed! Kultúra-gasztro-tényleges Macskajaj-és soha nem látott kalandok várják a résztvevõket.

A szervezõkrõl

 

A BeerTeam megnyerte a 2009. évi Budapest-Csernobil futamot, a 2010-es Kaukázus ralit, valamint az elsõ magyar Bamako-gyõztes csapat hivatalos assistant autóját is õk adták; szervezõi a már három évet megélt Jászsági Ralinak is.

A társszervezõ, Pétery Szabolcs olyan versenyek szervezésében vett részt, mint 4 Kaukázus-Rali, 2 Trans-Sahara rali, a Budapest-Csernobil rali, de õ szervezte ?Hetesbusz? projektet is, amely egy Ikarus csuklós buszt vitt le Bamakóba.

Turóczi Gábor, az Extrém Szakács (egyben a Lucullus BT elnöke) több hazai tájékozódási ralin vett részt, de megjárta a Budapest-Csenobil futamot, 2009. évi Kaukázus ralit és az idei Budapest-Nordkapp ralit is. Társszervezõje, résztvevõje a 2006. évi nagyszabású Északi-sark expedíciónak, a 2007. évi Góbi-sivatag expedíciónak, 13 extrém fõzéssel a háta mögött.  

 

 

Információ, jelentkezés az autós ralira és a  ?gasztrobuszba?:

 

Web: http://balkanturiszt.hu

e-mail: info@balkanturiszt.hu

Web: http://extremszakacs.blog.hu

E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... extremszakacs.blog.hu/2010/12/30/2011...

sponsored links

Keres?s