~ S?T?T?K?S BAN?NKENY?R ~

2022-11-14

sponsored links



?HOZZ?VAL?K?
- 3 toj?s ( L - es ), 10 dkg cukor, 1 tasak van?li?s cukor
- 2 nagy ban?n, 15 dkg nyers s?t?t?k, 125 ml ?tolaj
- 28 dkg liszt, 1 tk ?r?lt fah?j, 1 tasak s?t?por
- csipet s?
tetej?re : - olvasztott csokol?d?, csokireszel?k


  • A ban?nt vill?val ?sszet?rj?k, a s?t?t?k?t finomra reszelj?k. A s?t?t 170 ?C - ra el?meleg?tj?k, egy kb 25 * 11 cm - es form?t s?t?pap?rral kib?lel?nk.
  • A toj?sokat sz?tv?lasztjuk, a feh?rj?t a s?val habb? verj?k. A s?rg?kat a cukrokkal habosra keverj?k, majd hozz?adjuk az olajat, a ban?nt, a t?k?t, a fah?jat ?s a s?t?porral vegy?tett lisztet. Ezut?n hozz?forgatjuk a toj?shabot is. 
  • A massz?t a form?ba sim?tjuk ?s kb 50 - 60 perc alatt - t?pr?b?ig s?tj?k.  Ha nagyon s?l a teteje aluf?li?val takarjuk le. 
  • Ha a s?tem?ny kih?lt bevonjuk a tetej?t olvasztott csokol?d?val ?s megsz?rjuk csokol?d?reszel?kkel.  

Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2022/11/...

sponsored links

Keres?s