Éttermi koszt háziállatoknak

2012-04-23

sponsored links

Hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta se kerüljön a kukába - projekt a hulladékhasznosításért és a felelõs állattartásért.

Ez a sajtóhír az elõbb érkezett, de azon melegében közzéteszem, mivel a kezdeményezõk két, szívemhez közelálló küldetést szeretnének teljesíteni: a hulladékhasznosítást és az állatok, a felelõs állattartók segítését. Az utóbbi években sajnos sok házi kedvenc azért került menhelyre, mart gazdái nem tudtak neki enni adni - és ez a jobb megoldás, mert ennél szívszorítóbb történetekrõl is szólnak a hírek. Én nagyon szurkolok nekik, hogy véghez tudják vinni, amit elképzeltek, és kérek mindenkit, aki teheti: segítsen!

Egy  fiatal önkéntesekbõl álló csapat azt a merész célt tûzte maga elé, hogy alapjaiban változtatja meg, amit eddig az ételmaradékok újrahasznosításáról gondoltunk. A minap pet it néven nyílt mozgalmat indítottak, hogy a helyi éttermek konyhai maradékai eljussanak a közelben lakók háziállataihoz, ezáltal csökkentve a környezet és a gazdik pénztárcájának terhelését. A pet it mozgalom a fenntarthatóságra és a könnyû terjesztésre törekszik, így ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/04/23/et...

sponsored links

Keres?s